Varen met RIB4fun

Rib4fun is gespecialiseerd is in het organiseren van rubberboot-ervaringen op de Waddenzee. Wij varen met snelle rib’s vanaf de Eemshaven. Wij maken van je uitje een avontuur op het water!

Ervaren in varen

We hebben 40 jaar ervaring in het varen met rubberboten (RIB’s) en het onderhouden van deze bijzondere vaartuigen. Je kunt bij ons terecht voor het avontuur en de snelheid van powerboat varen maar ook voor een rustige beleving om te genieten van de schoonheid van het Wad. Onze ervaren schippers zorgen er voor dat het varen met onze rib’s niet alleen avontuurlijk maar ook veilig is. Daarnaast kennen ze de Waddenzee als hun broekzak.

Wij zijn erg flexibel en passen ons aanbod op jouw wensen aan. Wij leveren graag maatwerk waarbij volop rekening wordt gehouden met jouw voorkeur.

Voor alle soorten uitjes

Je kunt bij ons terecht voor personeelsuitjes, familieuitstapjes, vrijgezellenfeesten of zomaar een tochtje op de Waddenzee. We nemen je graag mee de Waddenzee op. Neem ook eens een kijkje bij onze op maat gemaakte arrangementen voor bijvoorbeeld een bezoek aan een Waddeneiland. RIB4FUN: Voor een onvergetelijke ervaring op het Wad.

Vraag een offerte aan of bel: 06 – 216 58 008