Rode Loperdag 12 mei

De Rode Loper gaat ook uit voor Rib4Fun. Aan de Blink in Uithuizen laat het promoteam u graag kennismaken met de Waddenarrangementen dat het bedrijf verzorgt. Daarnaast worden er ook diverse RIB’s gepresenteerd.“RIB’s zijn zeewaardige rubberboten met een vaste romp, erg geschikt om ons mooie Wadengebied mee te bevaren’’, verteld Klaas Watze Woltjer ons. 4 Fun staat voor het plezier, de lol en het avontuur dat wij samen met onze klant willen beleven op het water. Een spectaculaire tocht naar Borkum, een prikkentocht naar Noordpolderzijl of een kijkje in de Eemshaven, voor Rib4Fun gaat geen zee te hoog!

Naast de vaartochten die georganiseerd worden, is Rib4Fun ook dé leverancier van RIB boten. Klaas Watze leidt ons rond in de showroom in Uithuizermeeden, meer dan twintig nieuwe en gebruikte Ribboten (van 4-12 meter lang) staan klaar om aan het grote avontuur te beginnen. Daarnaast is er een afdeling buitenboordmotoren, Trailers, onderdelen en accessoires. In de aangrenzende werkplaats wordt het onderhoud aan de boten verricht.

Speciaal voor de Rode Loperdag bezoekers organiseert  Rib4Fun.nl een aantal  Eemshaventours, de eerste vindt plaats op zaterdag 19 mei, tijdens deze rondvaart kunt u uitgebreid kennismaken met de Eemshaven vanaf het water! Tijdens de Rode Loperdag verrast het team u graag met een speciale aanbieding voor dit arrangement.

Rib4Fun.nl, voor een spectaculaire en onvergetelijk ervaring op het Wad!

Meer weten? Neem contact met ons op.