Watertaxi tijdens Kadepop

Rib4fun was dit jaar in Groningen tijdens Koninginnedag van de partij om bezoekers van Kadepop van het centraal station naar de podia aan het Damsterdiep en Oosterhaven te brengen. Meer informatie over Kadepop vind je op de website van dit 2-jaarlijkse evenement. Kijk hier voor een foto-impressie van deze feestelijke gebeurtenis.

Kadepop is een samenwerkingsverband tussen ondernemers aan en rondom het Damsterdiep en de Oosterhaven. Met het festival wil de organisatie dit gedeelte van de stad Groningen weer op de kaart krijgen. Het gebied heeft lange tijd te lijden gehad van de bouw van de parkeergarage en is nu klaar om weer in haar volle glorie te schitteren.

Kadepop wil twee keer per jaar een festival organiseren dat aansluit op andere festiviteiten in de stad. Zo wil men ook op 28 augustus tijdens Gronings Ontzet weer iets bijzonders brengen. De bedoeling is om een aanvulling te zijn op de bestaande programmering maar net even ander is als hetgeen wat in de rest van de stad gebeurt. Zo zal het festival haar eigen publiek trekken.

Dit jaar heeft Kadepop op Koninginnennacht en Koninginnedag plaatsgevonden. Naast de optredens was er een gezellig plein met terrassen van de horeca ondernemers aan het Damsterdiep. Dit jaar kan je op een speciale manier met watertaxi's naar het festival toekomen. Rib4fun helpt hier aan mee.