Film Loodswezen Nederland

loodswezen

Voor een bedrijfsfilm van het Loodswezen Nederland werd gezocht naar een goede manier om een varend schip op open water van verschillende hoeken te kunnen filmen. Een snelle en wendbare rib van Rib4fun bleek een uitstekende manier om dit te doen. De dynamiek van een varend schip kan het beste in beeld gebracht worden door op kleine afstand vanaf het water te filmen.

 Onze snelle rib en een ervaren schipper maakten het mogelijk dat de cameraman mooie actiebeelden kon maken vanaf plaatsen die op een andere manier moeilijk of onmogelijk bereikbaar zijn.


In combinatie met beelden vanaf het schip ontstaat er een mooi compleet beeld van het werk van een loods, die het schip op een veilige manier een haven binnenleidt. Onze snelle rib maakte het ook mogelijk om een paar spectaculaire beelden te maken vanaf moeilijk bereikbare plekken.

Een mooie klus waarbij de wendbaarheid en snelheid van onze rib van meerwaarde was. Zou u ook een rib willen gebruiken voor het maken van foto of filmbeelden vanaf het water? Neem gerust eens contact met ons op. Wij kennen het Wad door-en-door en onze boten zijn erg flexibel inzetbaar.