rib4fun professionele diensten

Verhuur

Het is mogelijk om RIB's te huren, met of zonder schipper. Graag zetten wij ons materiaal en kennis in voor uw evenement, foto- of filmsessie, rescue- en RIB-events, transportbegeleiding of bewaking. Wij verzorgen het transport door heel Nederland/Europa.

Offshore diensten

Wij bieden een 24-uurs service t.a.v. de bevoorrading van land- en zeelocaties binnen een bepaalde actieradius vanuit de Eemshaven. Ook kunnen onze snelle boten ingezet worden voor onderzoek of ondersteuning van projecten op zee.

Lees meer...

Logistieke hulp

Onze RIB's kunnen worden ingezet als transportmiddel om bijvoorbeeld uw klanten of relaties naar een locatie te brengen die alleen bereikbaar is over water. Ook kunnen we bemanning naar een werkplek aan of op het water brengen. De RIB kan als onderdeel in uw programma dienen.

Teambuilding

De RIB's en onze kennis van het Waddengebied vormen mooie ingrediënten voor een teambuildingsactiviteit. Samen met ervaren medewerkers van RIB4fun en uw collega’s wordt een programma ontwikkeld waarbij gezamenlijk opdrachten worden uitgevoerd op het water en aan land en de mogelijkheid om zelf een RIB te besturen.

Lees meer...

Uw uitje, onze uitdaging!

Een uurtje sensatie op de wadden? Een volledige dag voor uw personeel, afgewisseld met andere activiteiten? Door een hechte samenwerking met diverse bedrijven zorgen wij voor een gevarieerd dagprogramma waarbij uiteraard ook de inwendige mens niet wordt vergeten.

Lees meer...

Snelvervoer

Bootgemist? Snelvervoer Eemshaven-Borkum-Eemshaven en andere bestemmingen. Wij brengen u razendsnel naar uw bestemming op de Waddenzee, vanaf de Eemshaven.

Lees meer...