rib4fun arrangementen

Powerboat varen

Wij van RIB4FUN.NL houden van avontuur en water. Ga met ons mee powerboat varen op de Waddenzee. De lichte, snelle boten van rib4fun met motoren van 115 pk stuwen u met bijna 85 km/u door de golven. Altijd onder leiding van bevoegde schippers.

Lees meer...

Tocht Eemshaven - Delfzijl

Graag nemen we u mee naar de haven van Delfzijl. Op een mooie tocht van de Eemshaven naar Delfzijl laten we u beleven wat het is om deze historische haven vanaf het water te bekijken. De Haven van Delfzijl is handelshaven en een voormalige marinehaven in de gemeente Delfzijl.

Lees meer...

Tocht Eemshaven - Termuntenzijl

Termuntenzijl is een dorp aan de Westereems in de gemeente Delfzijl. Rond het midden van de 19e eeuw was het een vissers- en handelsplaats. Bij de verhoging van de dijken op deltahoogte in 1972 werd een nieuwe sluis en een buitendijkse stormvloedkering aangelegd.

Lees meer...

Tocht Noordpolderzijl

Noordpolderzijl is een klein en idyllisch haventje waar je de sfeer van vroeger nog steeds kunt proeven. Voor wie houdt van stille plekjes langs het Wad.

Dit arrangement is inclusief een bezoekje aan het restaurant en een mooie wandeling langs de dijk met prachtige vergezichten over het water.

Lees meer...

Bezoek aan Juist

De parel in ons arrangementen aanbod. Juist is het tweede Duitse wadden eiland, door de Duitsers ook wel Towerland (Toverland) genoemd, en een aanrader om eens te bezoeken.

Na aankomst in de haven loop je door de gezellige straatjes van Juist, met winkeltjes en leuke eetgelegenheden zo een van de mooiste parel witte stranden van Europa op. Je kunt je ook per paard en wagen laten vervoeren naar het strand, aangezien Juist autovrij is.

Lees meer...

Eemshaventour

Kom kennismaken met de Eemshaven en ervaar samen met Rib4Fun alle ontwikkelingen die hier plaatsvinden.

Energiecentrales in aanbouw, een groot transport van windmolens naar de offshore windmolenparken, enorme zeeschepen en de nieuwe vingerpier van Vopak. Kortom een haven boordevol activiteiten.
Graag nodigt Rib4Fun.nl je uit om aan boord te stappen. Een spectaculaire vaartocht door de havenbekkens en zelfs buitengaats zorgen voor een onvergetelijk avontuur.

Lees meer...