Bekijk onze boten op Facebook

rib4sale

Op zoek naar een mooie nieuwe of tweedehands RIB? Kijk voor een actueel overzicht van de boten die we in de verkoop hebben op onze Facebook-pagina.

RIB voor Sea Watch

Voor de organisatie Sea Watch heeft RIB4fun in korte tijd een RIB klaargemaakt waarmee zij op de Middellandse Zee op zoek kunnen naar overstekende migranten vanuit Afrika.

Het NOS Journaal en TV Noord hebben hier op 21 april 2015 aandacht aan besteed. Dit laat zien hoe snel een professionele RIB opgeleverd kan worden. Daarnaast is het geweldig om organisaties te helpen die zich inspannen om deze wereld beter te maken. 

Bekijk ook de videobeelden

RIB's te koop

rib verkoopNeem ook eens een kijkje bij onze verkoopsectie met gebruikte RIB's. We hebben altijd wel een aantal boten en buitenboordmotoren beschikbaar of in bemiddeling. Daarnaast kun je bij ons terecht voor navigatie- en communicatieapparatuur. We adviseren je graag over de juiste keuze. Naar verkoop

Film Groninger havens

Kranen EemshavenRIB4fun heeft meegewerkt aan een filmproductie van CityFilm voor de afdeling Economische Zaken van Gemeente Groningen. Het gaat om een commercial voor de zakelijke markt waarin Groningen zich positief profileert als woon- en werkstad. In de film neemt een jonge zakenvrouw de kijkers mee langs verschillende thema’s en plekken in Groningen.

Bekijk de video...

Doe een haventoer!

Wij zijn kind aan huis in de Eemshaven. Regelmatig geven wij rondvaarten door de Eemshaven. Wil je ook eens van dichtbij meemaken wat er aan bruisende activiteiten plaatsvinden in de snel groeiende haven? Boek een haventoer. Onze schippers laten je graag zien wat er aan bouwactiviteit en ontwikkeling plaatsvind in de grootste bouwput van Nederland.

We varen weer!

mooie-WaddenzeeVoor Rib4fun is het vaarseizoen weer begonnen. Het is nog wat fris op het water maar voor de echte liefhebbers is dit geen belemmering. Wij zeggen altijd;"slechte weer bestaat niet, slechte kleding wel!" Je kunt ook nu al bij ons terecht voor een korte rondvaart door de Eemshaven maar natuurlijk ook voor mooie tocht naar een van de prachtige wadden eilanden! om lekker te genieten van de onstuimige zee en de prachtige luchten.

Wil je ook eens mee het Wad op? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen complete arrangementen voor kleine en grote groepen!